Επιδερμίδα που Λάμπει σε λίγα μόλις λεπτά

Επιδερμίδα που Λάμπει σε λίγα μόλις λεπτά

Απλά και βασικά βήματα για επιδερμίδα… που λάμπει!

Για να λάμπει η επιδερμίδα σας πρέπει πρώτα να είναι υγιής!

Πρώτος και σημαντικός παράγοντας είναι η διατροφή μας! Φίλοι της επιδερμίδας μας είναι οι τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ωμέγα-3.

Και από την άλλη μια κακή επιρροή είναι τα αναψυκτικά και η υπερβολική ζάχαρη. Επίσης πολύ απλό αλλά και σημαντικό είναι να πίνουμε αρκετό νερό!

Έτσι διατηρούμε τα κύτταρα μας πάντα ενυδατωμένα και κατά συνέπεια και την επιδερμίδα μας. Και όχι μόνο… Βασική ρουτίνα που αρκετοί από εμάς δεν δίνουμε βάση είναι το πλύσιμο του προσώπου μας 😶‍🌫️

Είναι απαραίτητο τουλάχιστον κάθε βράδυ. Έτσι απομακρύνουμε σμήγματα και ρύπους από τους πόρους της επιδερμίδας μας. Σε νωπή επιδερμίδα εφαρμόζουμε το καθαριστικό μας, χωρίς να τρίβουμε την επιδερμίδα μας, ξεπλένουμε και ύστερα σκουπιζόμαστε με καθαρή και ΣΤΕΓΝΗ πετσέτα.

Σε περίπτωση που η επιδερμίδα σας έχει τάσεις ακμής και λιπαρότητας, καλό είναι να σκουπίζετε την επιδερμίδα σας ταμποναριστά με χαρτί ή αποκλειστικά δικιά σας πετσέτα! Μια μικρή προσθήκη στην ρουτίνα σας είναι η εφαρμογή της ενυδατικής σας!

Καταλαβαίνω πως πολλές από εμάς με την πίεση και τους γρήγορους ρυθμούς το ξεχνάμε. Αλλά αυτή η ρουτίνα πραγματικά δευτερολέπτων βοηθάει το δέρμα μας ώστε να διατηρεί την υγρασία του! Με αποτέλεσμα να μένει πάντα ενυδατωμένο!

Επίσης όταν περιποιούμαστε τον εαυτό μας νιώθουμε καλύτερα και η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει! Για αρχή απλά βήματα, τα οποία σιγά σιγά φέρνουν αλλαγές.

Σε επόμενο άρθρο μας θα αναφέρουμε κι άλλα βήματα για τον κάθε τύπο επιδερμίδας ξεχωριστά!

Επιστροφή στο ιστολόγιο